Jesenja sezona online treninga

Škola Mali Tigar nastavlja sa online treninzima i tokom jeseni. Pozivom broja 069 244 3668 ili slanjem e maila na: info@taichiserbia.com možete dobiti sve informacije i prijaviti se za treninge.

Online časovi se održavaju svakog utorka i petka sa početkom u 18h. Treninzi traju sat vremena a link vam je na raspolaganju do 21h tako da se možete priključiti i vežbati u terminu koji vam najviše odgovara.

Ukoliko vam više odgovara, možete se odlučiti da dobijete po dva linka nedeljno svakog ponedeljka. Ovakav izbor načina vežbanja idealan je za one koji nisu sigurni da li će biti u mogućnosti da prate treninge utorkom i petkom predveče. Uz linkove koji su vam dostupni cele nedelje možete vežbati kad vam odgovara i koliko puta vam odgovara, možete pogledati ponovo trening, vratiti delove koji su vam interesantni ili su promakli vašoj pažnji.

Treninzi/časovi su prilagođeni online formi održavanja. Idealni su za vežbanje kod kuće i ne zahtevaju mnogo prostora. Trening je od početka do kraja praćen instrukcijama i uputstvima tako da kroz ovakav vođeni trening i početnici mogu lako i brzo da savladaju veštinu pokreta Tai Či Čuana i Ćigonga.

Dobrodošli u školu Mali Tigar!