Kontakt

Tai chi chuan i Qigong Beograd

U narednom periodu, dok se ne steknu bezbedni uslovi za grupno vežbanje, škola “Mali Tigar” vam nudi mogućnost “online” treninga, utorkom i petkom od 18h do 19h. Link sa treningom možete pratiti istog dana do 21h. U klubu se održavaju samo individualni treninzi.

Škola “Mali Tigar” održava redovne treninge na Vračaru u Miss Fintess klubu, Hadži Prodanova br.24, utorkom i četvrtkom od 20h do 21h .

Tokom letnje sezone održavaće se samo individualni i ekskluzivni treninzi (vidi: http://taichiserbia.com/individualni-treninzi/ ). Rezervacija i termini treninga se prave u dogovoru sa instruktorkom Tatjanom Vukmirović, pozivom na 069 244 36 68.

Termin u petak od 12.30h do 13.30h namenjen je individualnim i ekskluzivnim treninzima.

Više informacija o organizaciji treninga možete dobiti pozivom na kontakt telefon ili porukom na e mail adresu: info@taichiserbia.com 

Postoji mogućnost održavanja individualnih treninga u terminima po dogovoru, kao i organizovanje vanrednih treninga vikendom.

Kontakt telefon: 069 244 36 68

Tokom proleća i leta po dogovoru, u zavisnosti od vremenskih prilika, održavaju se treninzi na otvorenom, na trim stazi kod CKS Šumice:

Capture