Novogodišnji popust

Veliki novogodišnji popust traje i dalje. Iskoristite priliku da vežbate online Tai Či Čuan i Ćigong. Sve informacije: 069 244 3668 ili putem maila: info@taichiserbia.com. Besplatni video sa delom vežbi možete videti na kraju ovog teksta.

Škola Mali tigar daje veliki popust na specijalno osmišljen paket online časova do 15. februara 2021. godine. Paket obuhvata osam treninga i traje četiri nedelje. Zainteresovanim polaznicima šaljemo po dva linka nedeljno tako da možete vežbati kada ste raspoloženi i koliko god puta želite tokom nedelje. Prijave traju do 18.1.2021.

Online treninzi Tai Či Čuana i Ćigonga sadrže vežbe zagrevanja, Tai Či Čuan Formu Osam pokreta i Ćigong vežbe – Šibaši Ćigong, Ćigong Osam delova brokata, Tao vežbe zdravlja, Ćigong Pet elemenata i druge sisteme Ćigong vežbi. Svaki online čas je koncipiran tako da se um i telo pripreme za vežbanje na početku treninga. Ćigong pokreti su raznovrsni i drugačiji iz časa u čas i na taj način se um aktivira podjednako kao i telo. Redsoled i sadržaj Ćigong vežbi brižljivo su odabrani tako da pokrenu i aktiviraju celo telo. Trening se uvek završava vežbama koje opuštaju ali ujedno i pokreću energiju stvorenu vežbanjem.

Pogledajte kako izgleda deo online časa instruktorke Tatjane Vukmirović