Odaberite sami vaše Tai Chi i Qigong vežbe

Škola Mali tigar vam nudi personalizovane pakete treninga. Odaberite svoj paket i unapredite zdravlje vežbajući Tai Či Čuan i Ćigong. Možete se opredeliti za neki od postojećih paketa kao što su: Šibaši Ćigong, Tao vežbe zdravlja, Relaks paket Ćigong vežbi, Forma Osam pokreta, Forma 103 pokreta ili napravite kombinaciju treninga koja vama najviše odgovara. Treninzi traju sat vremena. Svaki trening sadrži par segmenata, najčešće tri koji se mogu vežbati kao zasebne celine. Paketi sadrže po osam treninga i pokrivaju četiri nedelje vežbanja. Dinamika treninga je takva da početkom nedelje dobijete po dva linka koji ostaju otvoreni cele nedelje tako da možete vežbati kada vama najviše odgovara a treninge možete vežbati neograničeno dok je link otvoren. Prijave i informacije možete dobiti na e-mail: info@taichiserbia.com ili pozivom broja 069 244 3668. Pogledajte promo video na kraju ovog teksta!

Škola Mali tigar i instruktorka Tatjana Vukmirović već godinu dana neguju i razvijaju sistem online treninga. Online treninzi se realizuju kroz emitovanja uživo i snimljene treninge a nastali su iz nužde kada je pandemija ugrozila čitav svet. Naravno da ništa ne može zameniti živu reč i kontakt uživo imeđu instruktora i polaznika no, precizne i jasne instrukcije zajedno sa kvalitetnim snimkom i jasno pokazanim, preglednim kadrovima su se pokazale kao dobar način da drevna veština Tai Či Čuana i Ćigonga nađe put do svih koji žele da vežbaju. Online sistem vežbanja omogućava da treninrate od kuće, u vreme koje vama najviše odgovara. Princip prezentacije treninga u kome dobijate po dva treninga nedeljno daje podsticaj za redovno vežbanje. Jedna od najpozitivnijih stvari koju donosi online vežbanje Tai Či Čuana i Ćigonga je ta da ga možete vežbati uz Tatjanu i ako niste u mogućnosti fizički da dođete do kluba. Online vežbanje omogućava ljudima iz cele zamlje da se upoznaju sa dobrobitima drevnih isceljujućih pokreta Ćigonga i Tai Či Čuana.

Pokreti koji doprinose poboljšanju zdravlja i regeneraciji organizma u Kini se vežbaju i razvijaju vekovima. Kombinacija tradicionalne kineske medicine, proučavanje kako pokreti pokreću i otvaraju energiju u našem organizmu uz primenu i ugradnju praktičnog iskustva u vežbanju danas nam donose mnoge sisteme vežbi – Ćigong vežbe. Čigong vežbi ima na desetine hiljada a mnoge od njih su grupisane pa se kroz niz usaglašenih pozicija i pokreta koji ih povezuju, vežbaju kao zasebni setovi Ćigong vežbi. Precizne instrukcije su osmišljene tako da svaka pozicija ponaosob blagotvorno utiče na celokupan organizam, otvara i um i telo. Iako je svaka pozicija u Ćigong vežbama prvenstveno usmerena na otvaranje određenih energetskih kanala, meridijana, možete vežbati samo jedan pokret i ako ga izvodite pravilno celo telo će se pokrenuti. Takav kompletan pristup radu sa sopstvenim telom i umom izdvaja Ćigong vežbe i Tai Či Čuan od drugih vidova rekreacije koji su nam danas dostupni.