Online treninzi u avgustu

Škola Mali tigar nastavlja sa online treninzima od utorka 11. avgusta. Treninzi će se održavati utorkom i petkom od 18h putem “online” platforme. Prvi trening je promotivan. Informacije i prijave na: info@taichiserbia.com ili pozivom na broj 069 244 3668

Treninzi su prilagođeni vežbanju na daljinu, pokreti ne zahtevaju mnogo prostora pa ih polaznici sa lakoćom izvode i u uslovima kućnog ambijenta. Vežbanje počinje različitim setovima pokreta zagrevanja koji čine telo pokretljivim i omogućavaju da se otvore energetski putevi meridijana. Veći deo treninga posvećen je Šibaši Tai Či Ćigongu. Šibaši Ćigong je idealan za uslove online vežbanja jer su pokreti pregledni i jednostavni a njihovo izvođenje ne zahteva veliki prostor. Vežbanjem prvog i drugog seta Šibaši Ćigonga pokreće se i jača intenzivno ceo naš organizam – ramena, ruke, otvaraju se energetski kanali pluća i opušta kičma, posebno vratni deo. Takođe, ove vežbe daju snagu i vitalnost i u donjem delu tela kroz pokrete koji jačaju noge, povećevaju elastičnost i pokretljivost zglobova.

Deo treninga je posvećen pokretima Tai Či Čuan forme. Pozicije Forme 24 Jang stila i pokreti koji čine prelaze između pozicija vežbaju se kao pojedinačne slobodne forme koje su na prelazu između Tai Či Čuan forme i Ćigonga. Trening se završava opuštanjem kroz pokrete samomasaže i aktiviranja Či-ja, životne energije koja nas pokreće.

Treninge vodi sertifikovana instruktorka Tai Či Čuana i Ćigonga Tatjana Vukmirović.

Dobrodošli u školu Mali tigar!