Veliki praznični popust

Nudimo vam veliki praznični popust na online časove Tai Či Čuana i Ćigonga. Sve informacije: 069 244 3668 ili putem maila: info@taichiserbia.com

Škola Mali tigar daje veliki popust na online treninge u toku praznične sezone oko Nove godine. Paket obuhvata osam treninga i traje četiri nedelje. Zainteresovanim polaznicima šaljemo po dva linka nedeljno tako da možete vežbati kada ste raspoloženi i koliko god puta želite tokom nedelje. Praznični popust traje od 20.12.2020. do 15.2.2021. Pozivamo vas da iskoristite ovaj specijalni paket treninga. Ako započnete odmah imate priliku da dva puta iskoristite popust i na taj način ćete dobiti dva različita programa – svake nedelje dobijate nove treninge. Prijave traju do 18.1.2021.

Online treninzi Tai Či Čuana i Ćigonga sadrže vežbe zagrevanja, Tai Či Čuan Formu Osam pokreta i Ćigong vežbe – Šibaši Ćigong, Ćigong Osam delova brokata, Tao vežbe zdravlja, Ćigong Pet elemenata i druge sisteme Ćigong vežbi. Svaki online čas je koncipiran tako da se um i telo pripreme za vežbanje na početku treninga. Ćigong pokreti su raznovrsni i drugačiji iz časa u čas i na taj način se um aktivira podjednako kao i telo. Redsoled i sadržaj Ćigong vežbi brižljivo su odabrani tako da pokrenu i aktiviraju celo telo. Trening se uvek završava vežbama koje opuštaju ali ujedno i pokreću energiju stvorenu vežbanjem.

Pogledajte kako izgleda deo online časa instruktorke Tatjane Vukmirović