Novogodišnji popust za treninge u januaru 2013.

Novogodišnji popust za treninge Tai Či i Šibaši Ćigong vežbi za zdravlje u januaru 2013.

Škola “Mali tigar” vas poziva da iskoristite novogodišnji popust za treninge u januaru mesecu 2013. godine u klubu Miss Fitness na Vračaru. Program treninga će obuhvatiti zdravstveni aspekt Tai Či i Ćigong vežbi. Svi zainteresovani koji se prijave do 31.12.2012. putem fome “Pišite nam” na sajtu ili pozivom na kontakt telefon biće u prilici da ostvare popust od 50%.

Zaineresovani će imati prilike da savladaju osnove Tai Či Šibaši Ćigonga. Treninzi će biti koncipirani tako da polaznici mogu da steknu samostalnost  i budu u prilici da deo Šibaši Ćigonga vežbaju svakodnevno.

Tai chi Qigong Shibashi (Shibashi na kineskom znači osamnaest pokreta), Taiji Qigong 18 pokreta ili Osamnaest Formi Tai Chi Qigonga su sinonimi za jedan od najpopularnijih setova Ćigong vežbi u svetu.

Šibaši Ćigong čine graciozne vežbe skladnih, laganih pokreta koje se prelivaju jedna u drugu. Vežbanje Šibaši Ćigonga pruža u jednakoj meri zadovoljstvo oslobođenog  pokreta i duboko opuštanje tela i uma.

Tai Či Ćigong Šibaši je namenjen poboljšanju skladnog funkcionisanja organizma i opšteg zdravstvenog stanja onih koji se njime bave. Kružni i pokreti istezanja poboljšavaju cirkulaciju i probavu. Vežbe za grudni koš i kontrolisano disanje su blagotvorne za respiratorne organe (pomažu kod astme). Vežbanjem Šibaši Ćigonga smanjuje se mentalni stres i fizička napetost nakupljena u mišićima. Delotvoran set vežbi lako se uči a širom sveta preko deset miliona ljudi redovno vežba Šibaši Ćigong.