Popust za seminar Tai Či Čuana i Ćigonga

Popust za seminar Tai Či Čuana i Ćigonga

Pozivamo vas da iskoristite popust od 30% za treninge u februaru u školi Mali tigar. Treninzi tokom narednog meseca biće koncipirani u formi jednomesečnog seminara. Bavićemo se vežbanjem, podučavanjem i usavršavanjem kratke forme Tai Či Čuana od 8 pokreta kao i upoznavanjem  I seta Tai Či Ćigong Šibaši vežbi za zdravlje. Broj mesta je ograničen! Rezervišite mesto u grupi pozivom na 065 244 3668 ili putem elektronske pošte kroz formu “pišite nam”!

8 pokreta sajt

Šibaši Ćigong je napopularniji i u svetu najrašireniji sistem vežbi unapređenja i održavanja dobrog zdravlja. Danas desetine miliona ljudi u svetu vežba svakodnevno Šibaši Ćigong.

lepeza

Kratka Tai Či Čuan forma od 8 pokreta koji su deo napopularnije forme Tai Či Čuana – Forme 24, je relativno jednostavna i ne zahteva mnogo prostora pa je zato veoma praktična. Osim što se može izvoditi na malom prostoru, izvođenje ove forme traje svega par minuta. Sve ovo čini Formu 8 idealnom za ljude koji žele da se bave Tai Či Čuanom svakodnevno a tempo života im ne ostavlja mnogo slobodnog vremena.

Dobrodošli u školu Mali tigar!