Popust za treninge u februaru 2014.

Tokom februara meseca, škola Mali tigar organizuje jednomesečni trening-seminar uz popust od 30% na redovne cene. Prijave i sve informacije možete poslati putem forme „pišite nam“ ili  pozivom na broj 065 244 3668. Našu lokaciju i termine treninga možete videti na stranici „kontakt“. Broj mesta je ograničen. Dobrodošli u školu Mali tigar!

Zainteresovani polaznici imaće priliku da se upoznaju sa Šibaši  Tai Či Ćigong vežbama, tačnije vežbama prvog nivoa ove najpopularnije forme Ćigonga u svetu. Šibaši Ćigong čini sled od osamnaest pokreta preuzetih iz Tai Či Čuan forme Jang stila. Pokreti su uobličeni u gracioznu i elegantnu formu koja se može izvoditi u celini ili po delovima. Šibaši Ćigong izuzetno efikasno i delotvorno deluje na poboljšanje zdravstvenog stanja i opšte fizičke kondicije. Jednostavnost pokreta čini ove vežbe idealnim za sve uzraste a pozitivni efekti vežbanja vidljivi su veoma brzo i početnicima koji se ranije nisu bavili ovakvom vrstom vežbanja. Prvi nivo Šibaši vežbi namenjen je pre svega otvaranju i opuštanju gornjeg dela tela i aktiviranju energetskih puteva u rukama.

ruke

Pored Šibaši vežbi na treninzima ćemo vežbati i kratku Formu 8 pokreta koja takođe pripada Jang tradiciji Tai Či Čuana. Neke od pozicija ove forme se u segmentima vežbaju i u Šibaši Ćigongu što ovu formu čini idealnom dopunom treningu. Uz otvaranje gornjeg dela tela pri vežbanju Šibaši Ćigonga kroz Formu 8 pokreta, zainteresovani polaznici će imati prilike i da usvoje osnovne principe Tai Či Čuan kretanja.

Za sve one koji već poznaju Tai Či Čuan forme, Šibaši Ćigong i kratka Forma 8 može biti dobar način svakodnevne primene ove drevne borilačke veštine u cilju očuvanja zdravlja jer vežbanje ovih formi ne oduzima puno vremena.