Promotivni treninzi u maju 2015

Promotivni treninzi u maju

Tokom maja meseca nastaviće se akcija promotivnih treninga u prirodi. Vežbanje počinje u 9.30h a održavaće se svake nedelje tokom maja.

Mirno i puno zelenila, okruženje sportskog terena kod CKS Šumice na Voždovcu inspirativno je mesto za treninge na otvorenom. Posebna pažnja na treninzima biće posvećena Šibaši Tai Či Ćigong vežbama kao i Formi porodičnog Jang stila.

promotivni treninzi

Tai Chi Qigong Shibashi (Shibashi na kineskom znači osamnaest pokreta), Taiji Qigong 18 pokreta ili Osamnaest Formi Tai Chi Qigonga su sinonimi za jedan od najpopularnijih setova Ćigong vežbi u svetu. Posebna pažnja je posvećena sinhronizaciji pokreta sa odgovarajućim tehnikama disanja. Šibaši Ćigong čine graciozne vežbe skladnih, laganih pokreta koje se prelivaju jedna u drugu. Vežbanje Šibaši Ćigonga pruža u jednakoj meri zadovoljstvo oslobođenog  pokreta i duboko opuštanje tela i uma.

Forma 103 pokreta spada u takozvane “porodične forme” Tai Či Čuana. Ove forme su složenije i kompleksnije u svojim skladnim prelivanjima pozicija te na taj način aktivnije i intenzivnije pokreću i bude um i telo. Iako dugačka u svom kompletnom obimu, ova forma se može podeliti na više celina. Pokreti usklađeni sa holističkim principima kineske tradicionalne medicine čine da i vežbanje manjih delova Forme donosi dobrobit i poboljšanje opšteg stanja organizma.

 

Sve informacije možete dobiti upitom na sajtu: “pišite nam” ili pozivom na telefonski broj 065 244 3668. Više informacija o školi Mali tigar možete naći na stranicama sajta http://taichiserbia.com/o-nama/ i http://taichiserbia.com/kontakt/.

Dobrodošli u školu Mali tigar!

Capture

Treninzi će biti odloženi u slučaju loših vremenskih uslova.