Veliki popust u oktobru

Veliki popust u oktobru

Iskoristite popust od 30% za treninge u oktobru mesecu! Upoznajte se sa Šibaši Ćigong vežbama i Formom 24 pokreta. Rezervišite mesto u grupi na vreme, broj je ograničen.Možete se prijaviti putem forme “pišite nam” ili pozivom na broj 065 244 3668.

tai-chi-serbia---markova-stolica-1

Tokom oktobra meseca u školi Mali tigar zainteresovani polaznici imaće priliku, između ostalog, da se upoznaju sa pokretima Tai Či Čuan Šibaši Ćigona. Ovaj sistem od osamnaest vežbi je najpopularniji u najrasprostranjeniji sistem Ćigong vežbi u svetu. Jednostavan za usvajanje, može se vežbati u celini ili u delovima. Šibaši Ćigong je poput ostalih sistema Ćigong vežbi holistički usmeren i delotvoran za ceo organizam. No, kroz prvi set vežbi najveća pažnja posvećena je oslobađanju, opušanju i jačanju gornjeg dela tela. Pravilnim izvođenjem pokreta otvaraju se energetski kanali i otklanjaju blokade ramenog pojasa i ruku. U današnje vreme kada je organizacija života nametnula neprirodne položaje tela kao što je dugotrajno sedenje i malo prostora u toku dana za kretanje, Šibaši Ćigong nudi mogućnost da se oslobodimo pritisaka i stresova kroz vežbe za čije izvođenje treba izdvojiti dvadesetak minuta ako se izvode u celini. Pozitivan efekat se ispoljava i ukoliko se vežbaju i samo delovi Šibaši Čigong pokreta. Šibaši Ćigong ne zahteva veliki prostor za vežbanje pa se može vežbati i kod kuće, na terasi, u prirodi… Kada se pokreti usvoje, mogu se vežbati samostalno, bez intervencija instruktora. Ovo i jeste cilj – svakodnevno i kontinuirano vežbanje poboljšava i održava zdravlje čoveka.

Treninzi u školi Mali Tigar su uvek raznovrsni i dinamični po strukturi. Sastoje se od taoističkih vežbi zagrevanja na početku, Ćigong vežbi i Tai Či Čuan Forme tokom treninga uz obavezne vežbe opuštanja na kraju treninga.

Tokom oktobra polaznici će biti u prilici da otpočnu upoznavanje sa Formom 24 pokreta Jang stila. Poput Tai Či Šibaši Ćigonga i Forma 24 je napopularnija forma Tai Či Čuana danas u svetu. Vežba se radi poboljšanja zdravlja, kao rekreativna disciplina ali i kao takmičarska forma na brojnim šampionatima u svetu.

Dobrodošli u školu Mali tigar!