Individualni treninzi

Individualni treninzi

Škola Tai Či Čuana i Ćigonga Mali tigar nudi ekskluzivan vid treniranja u narednom periodu! Rezervišite trening samo za sebe ili trenirajte sa vama bliskim ljudima u terminima koji vam najviše odgovaraju! Informacije i rezervacija termina po dogovoru na tel. 069 244 3668.

Sa početkom jula meseca, škola Mali tigar počinje sa novim načinom rada.  U pitanju su individualni treninzi ili treninzi za ograničen broj polaznika. Ovakav vid treninga vam omogućava da birate način vežbanja i oblast Tai Či Čuana i Ćigonga kojom želite da se bavite. Kroz uvodni razgovor sa instruktorom odabira se najoptimalnija kombinacija vežbi za vas.  Kroz sistem vežbi prilagođen vašim potrebama i temperamentu možete u kratkom vremenskom periodu, udobno i opušteno osetiti dobrobiti koje donosi ovakav vid treninga. Treninzi traju jedan sat ali ukoliko želite postoji mogućnost prilagođavanja dužine treninga tako da on najbolje odgovara vašem životnom ritmu.

Treninzi uvek započinju Ćigong i Tai Či pozicijama za zagrevanje. Imajući u vidu da Čigong vežbi ima na desetine hiljada (kažu pedeset do šezdeset hiljada oni koji su brojali), u školi Mali tigar će se naći za vas one najpogodnije. Najčešće se koriste vežbe Upredanja svile ili Taoističke vežbe zdravlja. Glavni deo treninga može biti posvećen vežbanju Tai Či Čuan forme Jang stila. U zavisnosti od vaših interesovanja to može biti kratka Forma 8 pokreta, Forma 24 pokreta ili dugačka forma 103 pokreta. Ako ste zainteresovani za Ćigong vežbe koje su jednostavnije za usvajanje, postoji mogućnost vežbanja Šibaši Tai Či Ćigonga, vežbanje Ćigonga 5 elemenata ili jedne od najpoznatijih formi Ćigong veži – 8 delova brokata. Tai Či Čuan forma i Ćigong vežbe se mogu kombinovati i u toku jednog treninga. Uvek se možete posavetovati sa instruktorkom Tatjanom Vukmirović oko kompozicije i sadržaja treninga ukoliko niste sigurni koji vam vid treninga odgovara. Trening se obavezno završava vežbama opuštanja i pokretanja energije koja se stvorila tokom vežbanja.

Dobrodošli!