Letnja sezona 2109

Letnja sezona u školi Mali tigar

Tokom jula i avgusta meseca održavaće se samo individualni treninzi. Sve informacije možete dobiti pozivom 069 244 3668

Individualni treninzi su redovni deo aktivnosi i načina treniranja u školi Mali tigar. Ovakvim vidom treniranja se možete baviti tokom cele godine. Individualni treninzi imaju veliku prednost u odnosu na grupne treninge jer je plan i program treniranja u potpunosti prilagiđen svakome posebno. To znači da je napredak mnogo brži a efekat vežbanja veći. Individualni treninzi se održavaju u klubu ili u prirodi u zavisnosti od vaših želja i vremenskih prilika.

Na individualnim treninzima možete vežbati Ćigong , Tai Či Čuan formu ili se baviti Tai Či meditacijom. Na treninzima se uvek napravi optimalna kombinacija vežbi i pokreta koji su vam najpotrebniji. Svi koji su koristili pogodnosti individualnih treninga su veoma zadovoljni efektima ovakvog načina rada.

Posebna pažnja je posvećena fizičkoj kondiciji i zdravstvenim potrebama svakoga posebno, sa akcentom na vežbama za um koji daju odlične rezultate u savladavanju svakodnevnih stresova i opterećenja kojima smo svi izloženi.

Vežbanje možete upotpuniti praćenjem petominutnih setova vežbi zdravlja koji su vam dostupni na našem YouTube kanalu: Tai Chi Serbia

Dobrodošli u školu Mali tigar!