Sezona jesen zima 2019

Sezona jesen zima 2019

Tai Či Čuan i Ćigong škola Mali tigar otvara upis za treninge koji počinju u oktobru! Broj polaznika ograničen! Rezervišite na vreme svoje mesto u grupi pozivom na broj 069 244 36 68

Treninzi se održavaju u ustaljenim terminima, utorkom i četvrtkom od 20h u sali Miss Fitness kluba u Beogradu, ulica Hadži prodanova 24. Lokaciju možete videti na stranici “kontakt”.

Tokom ove jeseni planirani su treninzi Tai Či Čuan forme 8 pokreta Jang stila kao i forme 24 pokreta pojednostavljene forme – najpoznatije i najpopularnije forme za rekretivno vežbanje Tai Či Čuana. Forma 24 pokreta nastala je sredinom prošlog veka u Kini objedinjavanjem pokreta različitih tradicionalnih porodičnih stilova. Imajući u vidu veliku korist i neosporan pozitivan efekat na zdravlje, ova forma se vrlo brzo proširila i prenela širom sveta te danas milioni ljudi u svetu svakodnevno vežba formu 24.

Pored Tai Či Čuan formi deo svakog treninga činiće Ćigong vežbe. Jednostavni pokreti Ćigonga su se razvijali vekovima i danas ih ima više desetine hiljada. Težeći dobrom zdravlju i dugovečnosti kineski majstori su inspiraciju za Ćigong vežbe nalazili u prirodi, kretanju životninja, njihovoj gipkosti, snazi i izdržljivosti. Sa druge strane pokreti Tai Či Čuan forme i pokreti drugih borilačkih veština takođe doprinose poboljšanju i održanju izuzetne fizičke i mentalne kondicije tako da su delovi različitih formi takođe postali deo ciklusa Ćigong vežbi.

Treninzi u školi Mali tigar uvek počinju različitim vežbama zagrevanja a završavaju vežbama opuštanja i Tai Či meditacije.

Dobrodošli u školu Mali tigar!