Novogodišnji popust u školi Mali tigar

Novogodišnji popust u školi Mali tigar

Škola Mali tigar organizuje mesečni trening-seminar tokom decembra meseca uz veliki popust od 30% u odnosu na redovnu cenu treninga.

Broj mesta ograničen! Prijave i rezervacije mesta kroz formu “pišite nam” ili pozivom na 065 244 3668

Ovom prilikom polaznici će moći da se upoznaju ili usavrše Ćigong vežbe iz drugog seta Tai Či Šibaši Ćigonga. 

Vežba "besmrtni pokazuje put"
Vežba “besmrtni pokazuje put”

Šibaši Ćigong vežbe obuhvataju uvek po osamnaest brižljivo odabranih pokreta koji doprinose poboljšanju opšte kondicije i zdravlja organizma. Prvi set vežbi posvećen je, pre svega opuštanju gornjeg dela tela, ramenog pojasa i ruku, te otvaranju energetskih puteva i meridijana koji tuda prolaze.

Vežbe drugog seta Šibaši vežbi okrenute su jačanju nogu i ukorenjivanju donjeg dela tela. Stabilnost i snaga koju donosi ovaj set vežbi omogućava produženu vitalnost, pokretljivost i fleksibilnost koja je čoveku sa godinama sve neophodnija. Ljudima koji vežbaju Šibaši Ćigong savetuje se da prvi set vežbi prođu kao vid zagrevanja pre no što počnu sa vežbanjem drugog seta mada su vežbe osmišljene kao nezavisne celine te se tako, odvojeno mogu i vežbati sa nesmanjenim pozitivnim efektom na organizam.

Uz Šibaši Čigong polaznici će biti u prilici da vežbaju izbor iz vežbi namenjenih jačanju i otvaranju kičme, poznatim kao vežbe namatanja svile kao i da upoznaju pojedine pokrete Tai Či Čuan forme, porodičnog Jang stila.

Dobrodošli u školu Mali tigar!