Popust za treninge u septembru 2014.

Treninzi u školi Mali tigar u septembru mesecu

Od septembra meseca u školi Mali tigar počinje još jedna sezona vežbanja Tai Či Čuana i Ćigonga. U toku narednih meseci zainteresovani polaznici imaće prilike da se upoznaju i vežbaju različite sisteme Ćigong vežbi kao i više Formi Tai Či Čuana, tačnije  Jang stila ove drevne kineske veštine.

septembar 2014

Kao i prethodnih godina, sezona započinje u vidu jednomesečnog trening seminara uz veliki popust od 30% u odnosu na redovnu cenu. Ovog puta treninge u našoj školi započinjemo uz Šibaši Tai Či Ćigong vežbe i kroz upoznavanje sa početnim pokretima I dela velike Forme 103 pokreta tredicionalnog porodičnog Jang stila Tai Či Čuana.

Broj mesta je ograničen a vaše mesto u grupi možete rezervisati pozivom na broj kontakt telefona ili putem elektronske pošte kroz formu “PIŠITE NAM”.  Informacije o terminima treninga kao i kontakt telefon možete videti na stranici

“KONTAKT”

http://taichiserbia.com/kontakt/.

Šibaši Tai Či Ćigong je jedan od najpopularnijih vidova vežbanja u svetu. Više informacija o Šibaši Ćigong vežbama možete videti na drugim stranicama našeg sajta: http://taichiserbia.com/sibasi-cigong-u-beogradu/ i http://taichiserbia.com/tai-ci-cigong-sibasi-ii-nivo-u-skoli-mali-tigar/.

Pokreti tradicionalnih  Formi Tai Či Čuana nekada su bili strogo čuvani kao tajna uglednih ratničkih aristokratskih porodica dok se, tokom prošlog veka, nisu proširili van granica Kine, pre svega kao vid vežbi zdravlja a manje kao borilačka veština. Po modernom protoku vremena dugačka i komplikovana Forma 103 pokreta može biti podeljena na tri, pa i više manjih celina. Čak i mali delovi ove Forme mogu činiti zaokružen sistem vežbi koji aktivira um i telo. Redosled pokreta ove Forme postavljen je po sistemu koji životnu energiju, či, budi postepeno i korenito čineći telo zdravijim i jačim a um mirnijim i staloženijim i pribranijim.

septembar 2014

Dobrodošli u školu Mali tigar!