Treninzi u junu 2015

Tai Či Čuan i Ćigong treninzi u junu mesecu

Tokom juna nastaviće se treninzi u Miss Fitness klubu u redovnim terminima kao i treninzi nedeljom, na trim stazi kod CKS Šumice.

Pozivamo vas da nam se pridružite i otkrijete ili dopunite vaša znanja iz drevnih veština očuvanja zdravlja i jačanja tela i uma. Tokom treninga na otvorenom, vežbaćemo Ćigong vežbe najpopularnijeg sistema danas u svetu – Tai Či Šibaši Ćigonga! Vežbe su podeljene u dva seta od osamnaest pokreta, jednostavnih za izvođenje i veoma delotvornih za otvaranje i jačanje energetskih kanala. Trening u prirodi uvek donosi potpunije i upadljivije saglasje sa elementima koji čine osnovu kineske tradicionalne medicine i njihovog celokupnog pogleda na svet i čoveka u njemu. Prelivanje elemenata zemlje, metala, vode, drveta i vatre kroz zrake sunca, rosu u travi, povetarca u krošnjama drveća, čini da se kroz vežbanje zaista osetimo delom sveta i univerzuma u kome postojimo.

DCIM100GOPRO

Treninzi u klubu biće u većoj meri posvećeni vežbanju Forme 103 pokreta tradicionalnog porodičnog Jang stila. Velika Forma 103 može se podeliti na više celina koje u jednakoj meri doprinose jačanju organizma i treningu uma i tela. Tokom juna meseca vežbaćemo I i II deo Forme. Uz Tai Či Čuan Formu 103, treninzi će sadržati i 24 vežbe zdravlja kao i druge sisteme Ćigong vežbi.

Treninzi na otvorenom su besplatni za članove kluba. Informacije o cenama nedeljnih treninga na otvorenom možete dobiti putem poruke na sajtu “PIŠITE NAM” ili porukom na FB stranici TAI CHI SERBIA kao i pozivom na broj 065 244 3668.

Dobrodošli u školu Mali tigar!