Treninzi u julu 2015

Treninzi u julu 2015

Nakon pauze od desetak dana, škola Mali tigar nastavlja sa radom i tokom leta. Treninzi počinju 7. jula u redovnim terminima.

Pozivamo vas da iskoristite priliku da vežbate na otvorenom. Svake nedelje ujutro od 9.30h, na sportskom terenu – trim stazi kod Centra Šumice, vežbaćemo Tai Či Šibaši Ći Gong i to I i II set. Dve celine od po osamnest vežbi idealne su za početak dana. Jednostavni pokreti usmeravaju pažnju ka telu i otvaraju energetske kanale celog tela, naročito opuštaju rameni pojas, kičmeni stub i oblast kukova. Pažnja usmerena na pravilno držanje tela omogućava opustanje i samomasažu celog kičmenog stuba, od glave do repnog dela. Osvešćivanjem i pažljivim radom na oslobađanju tenzija i blokova u ramenima i kukovima, najvećim zglobovima u telu, omogućava se nesmetani protok i cirkulacija životne energije.

sunce-

Treninzi u prostorijama kluba biće posvećeni u većoj meri individualnom radu sa polaznicima kao i usavršavanju i podučavanju Forme 103 pokreta Jang porodičnog stila. Pored treninga Forme 103 pokreta, polaznici će imati priliku da vežbaju popularni ciklus Ći Gong vežbi Osam delova brokata.

Dobrodošli u školu Mali tigar!