Veliki popust za treninge u septembru 2013.

Iskoristite veliki popust od 30% za treninge u školi „Mali tigar“. 

Tokom septembra meseca treninzi će biti koncipirani kao jednomesečni seminar gde će zainteresovani polaznici imati prilike da se upoznaju sa delom poznatih Ćigong vežbi zagrevanja, „Namatanje svile“ (Silk reeling) kao i sa 24 Taoističke vežbe za zdravlje.

 

Shibashi II

Vežbe „Namatanje svile“ nastale su sa ciljem da ojačaju telo u primeni borilačkih veština. Međutim, one su veoma delotvorne u poboljšanju zdravlja i vitalnosti organizma. Kroz osamnaest jednostavnih vežbi, koje je lako naučiti, razgibavaju se i ojačavaju kičma i svi zglobovi u telu. Pravilnim izvođenjem ovih vežbi ne samo da ćete ojačati zglobove već ćete osetiti mnoge blagodeti vežbanja kroz poboljšanu cirkulaciju, metabolizam i unutrašnju smirenost.

Taoističke vežbe za zdravlje otvaraju meridijane u telu i čine celovit sistem kroz koji balansirate funcionisanje tela i uma. Sve vežbe verno prate principe Tai Či Čuan kretanja i mnogi od pokreta su preuzeti iz Yang porodičnog stila ove drevne borilačke veštine. Kroz vežbanje Taoističkih vežbi za zdravlje nenametljivo i nežno možete usvojiti pokrete Tai Či Čuan forme. Imajući to u vidu, ove vežbe su vrlo dobar način da počnete vežbanje i zakoračite u svet taoističkih, jin i jang pokreta.

Rezervišite vaše mesto u grupi putem kontakt fome na sajtu ili pozivom na 065 244 3668. Broj mesta je ograničen.