Ekskluzivni i individualni treninzi u školi Mali tigar

Novina u školi Mali tigar! Ekskluzivni i individualni treninzi

Sa početkom nove sezone jesen/zima u školi Mali tigar možete trenirati u posebnom režimu individualnih i ekskluzivnih treninga. Rezervišite svoje vreme za trening! Termin za ovakve treninge je petak od 12.30h. Trening traje 60 minuta. Informacije i prijave na tel. 069 244 3668 ili putem forme “pišite nam” na sajtu.

Individualni i ekskluzivni treninzi su namenjeni početnicima ili onima koji žele da usavrše već postojeće znanje. Ovakav način vežbanja omogućava brži napredak u ovladavanju veština u pokretima Ćigonga i Tai Či Čuan forme.  Tokom višegodišnje prakse pokazalo se da je mnogim početnicima potrebna dodatna i stalna pažnja istruktora te smo se odlučili da ponudimo i mogućnost individualnih i ekskluzivnih treninga. Ekskluzivni treninzi podrazumevaju da na treningu ima najviše tri polaznika, što je dovoljan broj da svaki pojedinac oseti intenzivnu i konstantnu posvećenost trenera.

Iako se na svim treninzima u školi Mali tigar svakom polazniku pristupa individualno, mogućnost za pojedinačno vežbanje ili za trening u maloj grupi, ne više od tri polaznika po treningu, nudi intenzivno napredovanje i još veću fokusiranost instruktora na potrebe pojedinca. Tokom održavanja grupnih treninga iskristalisala se potreba i želja pojedinaca ka vežbanju sa  intenzivno individualnim pristupom. Kada su u pitanju polaznici koji se prvi put susreću sa veštinama Tai Či Čuana i Ćigonga, ponekad imaju osećaj  “praznog hoda” dok instruktor ne obraća punu pažnju na njih. Cilj ovakvog pristupa na grupnim treninzima je razvoj samostalnosti i razvijanje svesti o sopstvenom telu i pozicijama/položajima koje zauzima. Međutim praksa je pokazala da je velikom broju polaznika potrebna usmerenija pažnja i intenzivniji rad sa trenerom.

Pridružite nam se i savladajte sa lakoćom tajne drevne kineske veštine održavanja i očuvanja zdrvalja!