Jesenji popust u školi Mali tigar

Jesenji popust u školi Mali tigar

Jesen je pravo vreme da se posvetimo svome zdravlju kroz vežbe očuvanja i aktiviranja energije tela i uma. Posle vrelih letnjih meseci, koji su, iako iscrpljujući, doprineli poboljšanju i jačanju imuno sistema kroz sunčeve zrake kojima smo bili obilato podareni, došlo je vreme da tu energiju pretočimo u snagu potrebnu da se prebrodi zima.

oktobar 2015

Škola Mali tigar vas poziva da iskoristite tredicionalni jesenji popust od 30% redovne cene treninga i vežbanjem Tai Či Čuana i Ćigonga pomognete telu da se uspešno uhavti u koštac sa nadolazećim hladnim danima. Sve informacije možete dobiti pozivom na 065 244 3668 ili slanjem poruke preko forme “pišite nam”.

Tokom oktobra treninzi će obuhvatati uvodne  Taoističke vežbe zagrevanja i razgibavanja zglobova, Ćigong vežbe Osam delova brokata i Šibaši Tai Či Ćigong. Deo treninga će biti posvećen savladavanju Forme 103 pokreta porodičnog Jang stila a trening se uvek završava vežbama opuštanja i samomasaže kojima se dodatno otvaraju energetski putevi – meridijani u telu i pokreće životna energija – či.

Dobrodošli u školu Mali tigar!