Treninzi u avgustu 2015

Ćigong i Tai Či Čuan treninzi u školi Mali tigar

Ćigong i Tai Či Čuan treninzi u školi Mali tigar se nastavljaju od četvrtka, 20. avgusta 2015. godine, u redovnim terminima. Večernji treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 19.50h u prostorijama Miss Fitness kluba. Dnevni treninzi su petkom od 12.30h u klubu i nedeljom od 9.30h na trim stazi u Šumicama, kod CKS Šumice, na Voždovcu.

lepeza

Treninzi započinju taiostičkim vežbama zagrevanja  koji uz kombinaciju sa laganim, jednostavnim i nenapornim Ćigong pokretima omogućavaju da se telo pripremi, razgiba i opusti za program treninga. Nakon pripremnih vežbi, trening se nastavlja sa nekim od setova Ćigong vežbi. Tokom avgusta to će biti Osam delova brokata (Ba Duan Jin), Neija Ćigong Pet Elemenata i Prvi i Drugi set Šibaši Tai Či Ćigong vežbi. Ćigong vežbe sadrže sve zakonitosti Tai Či Čuan kretanja ali ih je lakše i jednostavnije usvojiti od Tai Či Čuan forme. Na taj način kroz vežbanje Ćigong vežbi stvara se solidna osnova za lakše svaladavanje pokreta i principa kretanja Tai Či Čuan Forme. Deo treninga uvek je posvećen podučavanju i vežbanju Tai Či Čuan forme Jang stila. Tokom avgusta, u školi Mali tigar treniraće se Prvi i Drugi deo velike forme 103 pokreta Porodičnog Jang Stila.

Sve informacije možete dobiti na stranici “KONTAKT”, putem mail-a, na sajtu dugme “PIŠITE NAM” ili pozivom na broj 065 244 3668

Dobrodošli u školu Mali tigar!