Treninzi škole Mali tigar u oktobru 2013.

Treninzi škole Mali tigar u oktobru 2013.

horse stance

Treninzi Tai či Čuana i Ćigonga u oktobru su osmišljeni tako da budu podjednako atraktivni početnicima kao i onima koji već vežbaju Tai Či I Ćigong.

Prolazeći kroz sistem Šibaši Tai Či Ćigong (Shibashi Tai Chi Qigong) vežbi iz I nivoa, polaznici će biti u prilici da se upoznaju i usavrše neke od pozicija Forme 24 pokreta. Šibaši vežbe prvog nivoa namenjene su pre svega otvaranju ramenog pojasa i energetskih puteva ruku i gornjeg dela tela. Graciozni i vazdušasti pokreti puni su unutrašnje snage pa se redovnim vežbanjem vrlo brzo oslobađaju blokade, postiže gipkost i pokretljivost celog tela.

Tokom oktobarskih treninga nastaviće se vežbanje i upoznavanje  Taoističkih vežbi zdravlja. Slično Šibaši Ćigongu i ove vežbe su zasnovane na poketima Tradicionalnog porodičnog Jang (Yang) stila Tai Či Čuana.

Vežbajte sa nama, poboljšajte zdravlje i kondiciju i unapred rezervišite mesto jer će tokom jeseni i zime u školi Mali tigar biti dosta popusta i tematskih treninga – seminara!

Treninzi se održavaju u redovnim terminima. Informacije o lokaciji i terminima treninga možete videti na stranici “Kontakt”.