Upis novih članova

Upis novih članova 

Škola Mali tigar počinje sa upisom novih članova. Treninzi počinju aprila meseca 2018. godine. Broj polaznika ograničen. Rezervišite na vreme svoje mesto u grupi. Dodatne informacije možete dobiti putem forme “pišite nam” na sajtu ili pozivom na broj 069 244 3668.

Dolazak proleća je pravo vreme da počnete sa vežbanjem Tai Či Čuana i Ćigonga. Iz zimskog perioda godine ljudi izlaze sa oslabljenim imunitetom a kratki dani i hladno vreme čine da se nerado pokrećemo na vežbanje i izlalak iz doma. Ponovno buđenje prirode deluje inspirativno na nas ali se često susrećemo sa “prolećnom slabošću” jer su rezerve snage potrošene.

Sistem vežbanja koji nudi Tai Či Čuan čine pokreti koji blagotvorno utiču na celokupno stanje organizma. Redosled i sadržaj pokreta su brušeni kroz vekove istraživanja i usavršavanja od strane drevnih kineskih majstora borilačkih veština i lekara tradicionalne kineske medicine. Danas imamo priliku da upotrebimo njihova postignuća i kroz vežbanje poboljšamo zdravlje, postignemo unutrašnju ravnotežu uma i tela.

Na treninzima ćemo se baviti podučavanjem i usavršavanjem pokreta Šibaši Tai Či Ćigonga. Više informacija možete naći u članku: /http://taichiserbia.com/tai-chi-qigong-shibashi/

Deo treninga će biti posvećen Tai Či Čuan formi. Tai Či Čuan pripada izvorno borilačkim veštinama. No, kroz  trening ovladavanja kompleksnih  pokreta u ritmu koji je za svakog polaznika najugodniji, Tai Či Čuan forma nas vodi holističkim putem do uravnoteženog poboljšanja zdravstvenog stanja celog organizma. Danas se Tai Či Čuan vežba pre svega kao rekreacija. Ali, kroz svoje izvorne ciljeve – savršeno efikasne borilačke pokrete, dolazimo do izvanrednih rezultata koji naše telo i um vode ka vitalnoj dugovečnosti.

Dobrdošli u školu Mali tigar!